Alarmsysteem voor uw bedrijfswagen

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Alarmsysteem bedrijfswagen

Een alarmsysteem laten installeren in uw bedrijfswagen is een verstandige keuze. Er is namelijk niets zo vervelend dan als u slachtoffert wordt van een inbraak in uw wagen. Meestal worden waardevolle spullen of spullen van uw klanten binnen enkele seconden gestolen. Met als gevolg dat u uw werk niet op tijd afkrijgt en u een hoop administratie moet afwerken. Door een alarminstallatie te laten installeren in uw bedrijfsvoertuig, verkleint u die kans.

 

Wilt u een slimme alarminstallatie tegen diefstal voor ongestoord werken?

 

Een alarmsysteem vakkundig laten installeren in uw bedrijfswagen

Voor bedrijfswagenbeveiliging kunt u bij Van Wijk Groep in Leerdam terecht. Wij hebben namelijk voor elke bedrijfswagen een geschikt alarmsysteem. Bent u op zoek naar een alarm met gps? Of wilt u alleen een gps tracker laten installeren? Beide opties zijn bij ons mogelijk. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om te praten over de diverse opties. Hierbij houden wij rekening met uw wensen. Als u voor uw bedrijfsvoertuig kiest voor een alarminstallatie van ons bedrijf, dan kiest u voor een vakkundige installatie. Al onze medewerkers zijn vakbekwaam. Daarnaast beschikken wij over verschillende technieken en machines, waardoor elke voertuigbeveiligingsinstallatie zorgvuldig in uw wagen wordt geplaatst.

Ontdek de vele mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden als u op zoek ben naar een alarminstallatie voor uw bedrijfsvoertuig. Ons schadebedrijf in Leerdam adviseert u graag met inachtneming van al uw wensen of de eisen van de verzekeraar. Heeft u vragen over het laten installeren van een alarmsysteem in uw bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0345 617 419. Ons vakbekwaam personeel staat voor u klaar om u meer informatie te geven over de alarminstallatie die past bij uw bedrijfsvoertuig.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep