Anti-inbraakstang laten installeren in Leerdam

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Anti-inbraakstang Leerdam

Een anti-inbraakstang is een simpele maar effectieve oplossing om te voorkomen dat dieven en andere onverlaten inbreken in uw personenauto of bedrijfswagen als hij staat geparkeerd in Leerdam. Een anti-inbraakstang kan eenvoudig worden bevestigd op de trekhaak van uw auto. De stang blokkeert vervolgens de toegang tot uw bagageruimte. Deze kan niet worden geopend zonder de achterklep te beschadigen.

 

Overweegt u diefstalpreventie voor uw auto of bedrijfswagen met een anti-inbraakstang in Leerdam?

 

Laat een anti-inbraakstang installeren door ons team in Leerdam

Een anti-inbraakstang blokkeert uw achterklep, maar hoe werkt dat? De anti-inbraakstang wordt vastgeschroefd op uw trekhaak door de specialisten van ons bedrijf in Leerdam, waarna deze wordt vergrendeld met een slot. Dit slot is extra stevig, zodat het niet vernield kan worden. Zo wordt uw bagage of lading extra goed beveiligd. U hoeft alleen maar de sleutel van het slot goed te bewaren. Wanneer u het monteren van de anti-inbraakstang aan ons in Leerdam overlaat, hoeft u zich nergens zorgen om te maken. We kunnen ook een extra stevig trekhaakslot voor u monteren.

Maak een afspraak voor montage

Wilt u ook een anti-inbraakstang of ander beveiligingssysteem laten monteren op uw privéauto of uw bedrijfswagen door Van Wijk Groep in Leerdam? Wij staan graag voor u klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 0345 617 419. Dan maken wij een afspraak met u, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn bij ons schadebedrijf. We kunnen dan ook direct eventuele schade aan uw auto of kampeermiddel herstellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep