Auto beveiligen

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Vakbekwaam personeel

Wilt u uw auto, bestelwagen of vrachtwagen goed beveiligen? Van Wijk Doorlock Systems regelt het voor u! Onze doorlock producten gaan zonder problemen een autoleven mee. Bekijk vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw auto, bestelwagen of vrachtwagen beveiligen ter voorkoming van ladingsdiefstal

Als het gaat om auto inbraak is voorkomen vanzelfsprekend beter dan genezen. Daarom is het verstandig om uw auto, bestelwagen of vrachtwagen goed te beveiligen. De auto Door Lock systemen van Van Wijk Doorlock Systems zijn ontwikkeld ter voorkoming van ladingsdiefstal. De systemen zijn chauffeur vriendelijk, volautomatisch vergrendeld en van hoge kwaliteit. Alle Door Lock systemen zijn in eigen beheer ontwikkeld en in Nederland geproduceerd. Uitgezonderd de motoren.

Auto Door Lock systemen: zeer uniek en in eigen beheer ontwikkeld

Alle producten worden in eigen beheer ontwikkeld met een eigen R&D-afdeling of in samenwerking met een andere partij. De ontwikkeling van de systemen is een continu proces. Regelmatig worden nieuwe producten ontwikkeld om niet achter te blijven op de markt. Ons uitgangspunt is om producten te ontwikkelen met hoge kwaliteit. In ons assortiment vindt u grendels, centrales en andere Door Lock producten.

Trekhaak of kabelset nodig? Ook dat vindt u bij ons

Heeft u een trekhaak of kabelset nodig? Wij leveren trekhaken en kabelsets van originele kwaliteit met vaste- en demonteerbare kogels. De keuze is geheel aan u. Alle trekhaken zijn voorzien van EU Normering, hebben 4 jaar garantie, ook op montage, én zijn scherp geprijsd. De montage wordt uitgevoerd door gecertificeerde, vakkundige monteurs.

Wij denken in oplossingen

Wilt u uw auto, bestelwagen of vrachtwagen beveiligen en heeft u interesse in onze producten en diensten? Neem dan contact op door te bellen naar 0345 617 419 of kom langs bij Van Wijk Doorlock Systems in Leerdam. Wij denken graag in oplossingen!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht