Laat uw auto goed beveiligen

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Auto beveiligen Leerdam

Wilt u uw auto goed beveiligen? Van Wijk Groep in Leerdam regelt het voor u! Onze doorlockproducten gaan zonder problemen levenslang mee. Bekijk vandaag nog wat wij voor de beveiliging van uw auto kunnen betekenen. Dankzij onze services kunt u uw autoritten extra veilig volbrengen.

 

Op zoek naar duurzame doorlockproducten voor gemoedsrust tijdens het rijden?

 

Uw auto beveiligen ter voorkoming van ladingsdiefstal

Als het gaat om autoinbraak is voorkomen vanzelfsprekend beter dan genezen. Daarom is het verstandig om uw auto goed te beveiligen. De auto door lock systemen van Van Wijk Groep zijn ontwikkeld ter voorkoming van ladingsdiefstal. De systemen zijn gebruiksvriendelijk, volautomatisch vergrendeld en van hoge kwaliteit. Alle door lock systemen zijn in eigen beheer ontwikkeld en in Nederland geproduceerd, behalve de motoren.

Auto door lock systemen: zeer uniek en in eigen beheer ontwikkeld

Alle anti-inbraaksystemen worden in eigen beheer ontwikkeld met een eigen R&D-afdeling of in samenwerking met een andere partij. De ontwikkeling van de systemen is een continu proces. Regelmatig worden nieuwe producten ontwikkeld om niet achter te blijven op de markt. Ons uitgangspunt is om producten te ontwikkelen met hoge kwaliteit. In onze beveiligingsoplossingen voor personenauto’s vindt u grendels, centrales en andere Door Lock producten, bijvoorbeeld voor uw caravan. Een van de veiligste opties is het Intelligent Car Protect-systeem met een identificatiefunctie.

Trekhaak of kabelset nodig? Ook dat vindt u bij ons

Heeft u een trekhaak of kabelset nodig? Ons bedrijf levert trekhaken en kabelsets van originele kwaliteit met vaste- en demonteerbare kogels. De keuze is geheel aan u. Alle trekhaken zijn voorzien van EU normering, hebben vier jaar garantie, ook op montage, én zijn scherp geprijsd. De montage wordt uitgevoerd door gecertificeerde, vakkundige monteurs.

Wij denken in oplossingen

Wilt u uw auto of laadruimte beveiligen en heeft u interesse in onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0345 617 419 of kom langs bij ons schadeherstelbedrijf in Leerdam. Wij denken graag in oplossingen!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep