Autoalarm met gps

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Autoalarm met gps

Wanneer u een autoalarm met gps wilt aanschaffen, zit u goed bij Van Wijk Groep in Leerdam. Wij zijn dé specialist in het herstellen van schade, maar weten ook alles over het beveiligen van uw auto, vrachtwagen, camper en meer. In ons ruime aanbod vindt u diverse mogelijkheden voor de beveiliging van uw voertuig. Dat maakt de keuze lastig. Ons vakbekwaam personeel geeft u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze.

 

Wilt u bij Van Wijk Groep in Leerdam autoalarmen met gps en beveiligingsopties vinden, met deskundig advies?

 

Autoalarm met gps vakkundig laten inbouwen

Er kunnen verschillende redenen zijn, waarom u graag een autoalarm met gps wilt laten installeren. U wilt bijvoorbeeld zelf het risico zo klein mogelijk maken op diefstal of inbraak of misschien bent u door de verzekeraar verplicht om een alarminstallatie te laten installeren. Wat uw reden ook is, onze ervaren medewerkers zorgen voor een vakkundig installatie. In onze schadewerkplaats maken wij gebruik van diverse technieken, machines en gereedschappen, waardoor elke vorm van beveiliging zorgvuldig wordt geïnstalleerd.

Maak een afspraak voor meer informatie

Heeft u interesse in een autoalarm met gps? Of bent u benieuwd welke systemen wij in Leerdam nog meer verkopen voor de beveiliging van uw auto, bijvoorbeeld een peilsysteem? Wij vertellen u graag meer over onze voertuigvolgsystemen. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Bel naar 0345 617 419.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep