Uw bedrijfswagen voorzien van beveiliging

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Vakbekwaam personeel

Home » Bedrijfswagen beveiliging

Kiest u ervoor om uw bedrijfswagen te voorzien van beveiliging bij Van Wijk Groep in Leerdam? Verstandige keuze! Want er is niets zo vervelend als een inbraak in uw bedrijfswagen of bestelwagen. Vaak zitten er waardevolle spullen in van uzelf of van uw klant en binnen enkele seconden zijn al uw bezittingen gestolen. Met als gevolg dat u niet kunt werken en te maken krijgt met een hoop administratieve rompslomp. Ons vakkundige team van specialisten in beveiliging staat graag voor u klaar om uw bestelwagen of bedrijfswagen te beveiligen.

Uw bedrijfswagen verdient de beste beveiliging

Vaak liggen er in bedrijfswagens voor kapitalen aan materialen, wat ze interessant maakt voor dieven. Onze experts in beveiliging bieden u diverse doorlocksystemen voor het beveiligen van uw kostbare bedrijfswagen of bestelwagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan centrales, grendels en diverse andere doorlockproducten. Deze zijn zeer geschikt voor bedrijfswagens, maar ook voor personenwagens. Ook hebben wij beveiligingssystemen voor bijvoorbeeld campers en caravans.

Doorlocksystemen geheel in eigen beheer

Beveiligingssystemen voor de bedrijfswagen worden geheel in eigen beheer ontwikkeld ter voorkoming van ladingdiefstal. De ontwikkeling van deze doorlockproducten is een continu proces dat wordt uitgevoerd door onze eigen R&D-afdeling. Regelmatig worden er nieuwe producten ontwikkeld, want wie te weinig innoveert, gaat achterlopen op de markt. Al onze beveiligingssystemen voor een bedrijfswagen en bestelwagen zijn van hoge kwaliteit en gaan dan ook zonder problemen een autoleven mee. Laat u uw bestelwagen beveiligen door Van Wijk Groep?

Neem contact met ons op voor het beveiligen van uw bedrijfswagen

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor het beveiligen van uw bedrijfswagen of bestelwagen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0345 617 419 of kom langs bij Van Wijk Groep in Leerdam. Wij bekijken dan graag hoe wij u het best van dienst kunnen zijn. Wij streven altijd naar het juiste alarmsysteem, wat uw hulpvraag op het gebied van auto’s en kampeermiddelen ook is. Neem dus contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep