Bedrijfswagen beveiliging

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Vakbekwaam personeel

Kiest u voor bedrijfswagen beveiliging bij Van Wijk Doorlock Systems? Verstandige keuze! Want er is niets zo vervelend als u te maken krijgt met een inbraak in uw bedrijfswagen of bestelwagen. Vaak zitten er waardevolle spullen in van uzelf of van de klant en binnen enkele seconden zijn al uw bezittingen gestolen. Met als gevolg dat u niet kunt werken en een hoop administratieve rompslomp. Ons vakkundig team staat graag voor u klaar om uw bestelwagen of bedrijfswagen te beveiligen.

Bedrijfswagen beveiliging op maat 

Vaak liggen er in bedrijfswagens voor kapitalen aan gereedschappen, wat het interessant maakt voor de dieven. Wij bieden u diverse doorlock systemen voor het beveiligen van uw kostbare bedrijfswagen of bestelwagen. Hierbij kunt u denken aan centrales, grendels en diverse andere doorlock producten.

Doorlock systemen geheel in eigen beheer bij Van Wijk Doorlock Systems in Leerdam

Beveiliging systemen voor de bedrijfswagen worden geheel in eigen beheer ontwikkeld ter voorkoming van ladingdiefstal. De ontwikkeling van deze systemen is een continu proces wat wordt uitgevoerd door een eigen R&D-afdeling. Regelmatig worden nieuwe producten ontwikkeld, want wie te weinig ontwikkeld gaat achterlopen op de markt. Al onze beveiliging systemen voor een bedrijfswagen en bestelwagen zijn van hoge kwaliteit en gaan dan ook zonder problemen een autoleven mee. Laat u uw bestelwagen beveiligen door Van Wijk Doorlock Systems?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor het beveiligen van uw bedrijfswagen of bestelwagen? Neem dan contact op door te bellen naar 0345 617 419 of kom langs bij Van Wijk Doorlock Systems in Leerdam.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht