Uw bedrijfswagen voorzien van beveiliging

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Bedrijfswagen beveiliging

Kiest u ervoor om uw bedrijfswagen te voorzien van beveiliging bij Van Wijk Groep in Leerdam? Dat is een verstandige keuze! Want er is niets zo vervelend als een inbraak in uw bedrijfswagen. Vaak zitten er waardevolle spullen in die binnen enkele seconden zijn gestolen. Ons vakkundige team van specialisten in beveiliging staat graag voor u klaar om uw bestelwagen te beveiligen. Wij bieden u verschillende beveiligingsoplossingen voor bedrijfswagens aan.

 

Wilt u beveiliging voor uw bestelwagen bij Van Wijk Groep in Leerdam?

 

Uw bedrijfswagen verdient de beste beveiliging

Vaak liggen er in bedrijfswagens voor kapitalen aan materialen, wat ze interessant maakt voor dieven. Onze experts in beveiliging bieden u diverse systemen aan voor het beveiligen van uw kostbare bedrijfswagen of bestelwagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trekhaaksloten, grendels en diverse andere vormen van inbraakbeveiliging. Diverse van deze beveiligingsoplossingen, zoals een gatelock, zijn zeer geschikt voor bedrijfswagens, maar ook voor personenwagens. Beveiliging voor de bestelbus of bedrijfswagen wordt bij ons geheel in eigen beheer ontwikkeld. De ontwikkeling van deze doorlockproducten is een continu proces dat wordt uitgevoerd door onze eigen R&D-afdeling. Al onze beveiligingsoplossingen voor bedrijfswagens zijn van hoge kwaliteit en gaan dan ook zonder problemen een autoleven mee. Laat uw bestelwagen beveiligen door Van Wijk Groep.

Neem contact met ons op voor de beveiliging van uw bestelbus

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor het beveiligen van uw bestelwagen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0345 617 419 of kom langs bij ons schadeherstelbedrijf in Leerdam. Wij bekijken dan graag hoe wij u het best van dienst kunnen zijn bij de beveiliging van uw bestelbus. We streven altijd naar het juiste alarmsysteem, wat uw hulpvraag ook is op het gebied van beveiligingsoplossingen voor bedrijfswagens. Schakel ons in voor de juiste beveiliging van uw bestelbus.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep