VAN WIJK CAMPER AND CARAVANSERVICE

Home » Camper en caravanservice » Onderhoud aanhangwagens

Uw aanhanger gaat langer mee met goed onderhoud

Als u de weg op gaat, wilt u natuurlijk dat uw aanhanger of kampeermiddel is voorzien van het juiste onderhoud. Goed onderhoud is namelijk van levensbelang voor uw aanhangwagen en voor de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhanger is een jaarlijkse onderhoudsbeurt meer dan aan te bevelen. Voor weinig gebruik kan eens in de twee jaar voldoende zijn (overleg is op zijn plaats).

 

Wenst u ervoor te zorgen dat uw aanhanger of kampeermiddel voorzien is van het juiste onderhoud voordat u de weg op gaat?

 

VOOR UW AANHANGER VINDT U HIER BIJ ONS COMPLEET ONDERHOUD

De FOCWA-onderhoudsbeurt is meer dan alleen een grondig onderhoud van uw aanhanger of kampeermiddel. Zo voeren we een benodigde reparatie van uw aanhanger bijvoorbeeld ook direct uit. Bij een aanhangerkeuring wordt:

  • Het volledige onderstel onderhanden genomen;
  • Een uitvoerige controle van de oplooprem uitgevoerd;
  • Een uitvoerige controle van de verlichting uitgevoerd;
  • Een uitvoerige controle van de opbouw uitgevoerd;
  • En een remmentest uitgevoerd op onze rollerbank. Dit gebeurt aan het einde van de onderhoudsbeurt.

Na onderhoud bij ons schadeherstelbedrijf bent u er zeker van dat u weer veilig op weg kunt met uw aanhangwagen.

ONTVANG EEN UITGEBREID ONDERHOUDSRAPPORT

De bevindingen van het onderhoud aan uw aanhangwagen worden in een onderhoudsrapport vermeld. Voldoet de aanhanger, vouwwagencamper of caravan aan de eisen? Dan wordt de aanhangwagen na het onderhoud voorzien van een goedkeuringssticker van het betreffende jaar. Gebreken worden met u overlegd en de eventuele reparatie van uw aanhanger wordt besproken. Maak een afspraak met Van Wijk Groep in Leerdam voor een grondig onderhoud aan uw aanhanger door te bellen naar 0345 617 419.

Van Wijk Groep