Van Wijk Camper- en caravanservice

Home » Camper en caravanservice » Onderhoud aanhangwagens

Uw aanhanger gaat langer mee met goed onderhoud

Als u de weg op gaat, wilt u natuurlijk dat uw aanhanger of kampeermiddel is voorzien van het juiste onderhoud. Goed onderhoud is namelijk van levensbelang voor uw aanhangwagen en voor de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhanger is een jaarlijkse FOCWA-onderhoudsbeurt meer dan aan te bevelen. Bij weinig gebruik kan eens in de twee jaar voldoende zijn (overleg is op zijn plaats). In het kader van de Arbowetgeving wordt de FOCWA-onderhoudsbeurt erkend bij de jaarlijkse VCA-keuringen voor bedrijven.

Voor uw aanhanger vindt u hier bij ons compleet onderhoud

De FOCWA-onderhoudsbeurt is meer dan alleen een grondig onderhoud van uw aanhanger of kampeermiddel. Ook de reparatie wordt natuurlijk vakkundig uitgevoerd. Bij een FOCWA-onderhoudsbeurt wordt:

  • Het volledige onderstel onderhanden genomen;
  • Een uitvoerige controle van de oplooprem uitgevoerd;
  • Een uitvoerige controle van de verlichting uitgevoerd;
  • Een uitvoerige controle van de opbouw uitgevoerd;
  • En een remmentest uitgevoerd op onze rollerbank. Dit gebeurt aan het einde van de onderhoudsbeurt.

Ontvang een uitgebreid onderhoudsrapport

De bevindingen worden in een FOCWA-onderhoudsrapport vermeld. Voldoet de aanhanger, camper of caravan aan de eisen? Dan wordt deze voorzien van een goedkeuringssticker van het betreffende jaar. Gebreken worden met u overlegd en de eventuele reparatie wordt besproken. Maak een afspraak met Van Wijk Groep in Leerdam voor een grondig onderhoud aan uw aanhanger door te bellen naar 0345 617 419.

Van Wijk Groep