Camper schade herstellen

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Vakbekwaam personeel

Heeft u een camper met schade en wilt u dit graag herstellen? Laat het over aan Van Wijk camper- en caravanservice. Met ruim 30 jaar ervaring in kwaliteitsonderhoud en schadeherstel zijn wij u graag van dienst.

Schade aan uw camper vakkundig laten herstellen in Leerdam

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan uw camper is vervelend en komt nooit gelegen. Gelukkig is Van Wijk camper- en caravanservice er voor u. Wij zijn een onafhankelijk herstel en onderhoudsbedrijf voor aanhangers, campers en caravans. Heeft u schade aan uw camper, aanhanger of caravan door bijvoorbeeld een aanrijding of diefstal? Of wilt u onderhoud laten uitvoeren voordat u op vakantie gaat? Wij zijn dé specialist in kwaliteitsonderhoud en schadeherstel in de regio Leerdam en hebben als enige in de omgeving een remmentestbank! Na een bezoek aan ons kunt u weer veilig op weg.

Snel en zorgvuldig schadeherstel

Een schade aan uw caravan of camper is al vervelend genoeg. U wilt daarom dat het herstel van de schade snel en zorgvuldig verloopt. Van Wijk camper- en caravanservice heeft de ervaring en kennis in huis om uw camper vakkundig te herstellen. Wij maken gebruik van geavanceerde technieken en gereedschappen om in een zo kort mogelijke tijd, professioneel, de schade aan uw camper te herstellen. U kunt bij ons rekenen op de beste zorg. Heeft u vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 0345 617 419.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht