Camper schade herstellen

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Vakbekwaam personeel

Home » Camper schade herstellen

Heeft u een camper met schade, laat het herstellen

Heeft u een camper die beschadigingen vertoont, en wilt u deze schade graag laten herstellen? Laat het over aan Van Wijk Groep Leerdam. Met ruim 30 jaar ervaring in kwaliteitsonderhoud en schadeherstel zijn wij u graag van dienst.

Laat schade aan uw camper vakkundig herstellen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan uw camper is vervelend en komt nooit gelegen. Gelukkig is Van Wijk Groep Leerdam er voor u. Wij zijn een onafhankelijk herstel- en onderhoudsbedrijf voor aanhangers, campers en caravans. Heeft u schade aan uw camper, aanhanger of caravan door bijvoorbeeld een aanrijding of diefstal? Of wilt u onderhoud laten uitvoeren voordat u op vakantie gaat? Wij zijn dé specialist in kwaliteitsonderhoud en schadeherstel in de regio Leerdam en hebben als enige in de omgeving voorzieningen om uw remmen te testen. Na een bezoek aan onze werkplaats in Leerdam kunt u weer veilig op weg.

Snel en zorgvuldig schadeherstel

Een schade aan uw auto, caravan of camper is al vervelend genoeg. U wilt daarom dat het herstel van de schade snel en zorgvuldig verloopt. Van Wijk Groep Leerdam heeft de ervaring en kennis in huis om uw camper vakkundig te herstellen. Wij maken gebruik van geavanceerde technieken en gereedschappen om in een zo kort mogelijke tijd, professioneel, de schade aan uw camper te herstellen. U kunt bij ons in Leerdam rekenen op de beste zorg. Heeft u vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 0345 617 419.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep