Uw camper met schade vakkundig laten herstellen

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Camper schade herstellen

Heeft u een camper die beschadigingen vertoont, en wilt u deze schade graag laten herstellen? Laat het over aan Van Wijk Groep. Met ruim 30 jaar ervaring in kwaliteitsonderhoud en schadeherstel zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen de schade aan uw camper professioneel herstellen.

 

Heeft u een camper die beschadigingen vertoont, en wilt u deze schade graag laten herstellen?

 

Uw camper langsbrengen om schade te laten herstellen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan uw camper is vervelend en komt nooit gelegen. Gelukkig is Van Wijk Groep er voor u. Wij zijn een onafhankelijk onderhouds- en schadeherstelbedrijf voor caravans, aanhangers en campers. Heeft u schade aan uw camper door bijvoorbeeld een aanrijding of diefstal? Of wilt u gebruik maken van onze diensten, bijvoorbeeld camper- en caravanonderhoud? Wij zijn dé specialist in kwaliteitsonderhoud en schadeherstel in de regio Leerdam en hebben als enige in de omgeving voorzieningen om uw remmen te testen. Na een bezoek aan onze schadewerkplaats kunt u weer veilig op weg.

Kies voor zorgvuldige schadeherstel

Schade aan uw auto of camper is al vervelend genoeg. U wilt daarom dat het herstel van de schade snel en zorgvuldig verloopt. Van Wijk Groep in Leerdam heeft de ervaring en kennis in huis om uw camper vakkundig te herstellen. Wij maken gebruik van geavanceerde technieken en gereedschappen om zo snel mogelijk de schade aan uw camper professioneel te herstellen. U kunt bij ons rekenen op de beste zorg. Heeft u vragen over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0345 617 419.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep