Caravanservice vlak bij Meerkerk

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Caravan Meerkerk

U profiteert van de beste caravanservice bij Van Wijk Groep in Leerdam, nabij Meerkerk. Wij zijn ervaren in kwaliteitsonderhoud en schadeherstel. Daardoor kunnen wij uw caravan, maar ook andere voertuigen, professioneel repareren. Dankzij onze ruime werkplaats hebben wij zeker tijd en ruimte voor uw caravan.

Uitstekende caravanservice

Regelmatig controleert de politie de technische staat van caravans of aanhangers. Er worden regelmatig gebreken geconstateerd als defecte verlichting, een kapotte breekkabel of slecht werkende remmen. Let op: hier worden forse bekeuringen voor uitgedeeld! Wees dit voor en laat regelmatig onderhoud uitvoeren of schade herstellen aan uw caravan bij onze professionele caravanservice. Door regelmatige controles aan uw caravan te laten uitvoeren, voorkomt u dat kleine problemen groot worden. Zo kunnen we een onopgemerkte lekkage repareren voordat die veel waterschade veroorzaakt.

 

Wil je boetes en waterschade vermijden? Overweeg dan de top caravanservice bij Van Wijk Groep.

 

Veilig op vakantie met de caravan

Gaat u met uw caravan op vakantie? Dan wilt u natuurlijk wel veilig de weg op. Met een onderhoudsbeurt bij ons bedrijf met een duidelijke werkwijze gaat dat zeker. Wilt u liever alleen een remmentest laten uitvoeren? Ook dat is mogelijk met onze caravanservice! Als enige in de omgeving van Leerdam beschikken wij over een remmentestbank, die speciaal uitgerust is voor caravans. Daarnaast is het mogelijk dat we inbraakbeveiliging installeren in uw caravan. We kunnen bijvoorbeeld een alarmsysteem in uw caravan plaatsen.

Laat regelmatig onderhoud aan uw caravan uitvoeren

Wij adviseren u om regelmatig een onderhoudsbeurt aan uw caravan te laten uitvoeren. De vitale delen zoals remmen, schokdempers en gasinstallaties verslechteren vaak zonder dat u het merkt. Kiest u voor een FOCWA Pack-onderhoudsbeurt, dan worden alle bevindingen in het onderhoudsrapport vermeld. Voldoet het dan aan de eisen, dan wordt uw caravan of aanhanger voorzien van een goedkeuringssticker van het betreffende jaar.

Neem contact met ons op en ontvang persoonlijk advies

Door regelmatig onderhoud of tijdig schadeherstel uit te laten voeren aan uw caravan, voorkomt u pech onderweg. Voor vragen over onze caravanservice kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0345 617 419. We plannen dan snel een afspraak in voor uw onderhoudsbeurt of reparatie.

Neem contact met ons op en ontvang een persoonlijk advies

Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan uw caravan, voorkomt u pech onderweg. Voor vragen over onze caravanservice kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0345 617 419. We plannen dan snel een afspraak in voor uw onderhoudsbeurt of reparatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep