Caravan Meerkerk

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Vakbekwaam personeel

Home ยป Caravan Meerkerk

Laat uw caravan repareren in Meerkerk

Beschikt u over een caravan en zoekt u een ervaren specialist in kwaliteitsonderhoud en schadeherstel in de regio Meerkerk? Zoek dan niet verder en kom naar Van Wijk Groep in Leerdam.

Caravan onderhoud in de regio Meerkerk

Regelmatig controleert de politie de technische staat van caravans of aanhangers. Er worden regelmatig gebreken geconstateerd als defecte verlichting, een kapotte breekkabel of slecht werkende remmen. Let op: hier worden forse bekeuringen voor uitgedeeld! Wees dit voor en laat regelmatig onderhoud uitvoeren of schade herstellen aan uw aanhanger of caravan bij Van Wijk Groep nabij Meerkerk, in Leerdam.

Veilig op vakantie met de caravan?

Gaat u met uw caravan op vakantie? Dan wilt u natuurlijk wel veilig de weg op. Met een onderhoudsbeurt bij een FOCWA-gecertificeerd bedrijf met een duidelijke werkwijze gaat dat zeker. Wilt u liever alleen een remmentest laten uitvoeren? Ook dat is mogelijk! Als enige in de omgeving van Leerdam beschikken wij over een remmentestbank, die speciaal uitgerust is voor caravans.

Laat regelmatig een onderhoudsbeurt uitvoeren

Wij adviseren u om regelmatig een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren aan uw caravan. De vitale delen zoals remmen, schokdempers en gasinstallaties verslechteren vaak zonder dat u het merkt. Kiest u voor een FOCWA Pack onderhoudsbeurt, dan worden alle bevindingen in het onderhoudsrapport vermeld. Voldoet het dan aan de eisen, dan wordt uw caravan of aanhanger voorzien van een goedkeuringstikker van het betreffende jaar.

Vragen over het onderhoud? Neem contact op en ontvang een persoonlijk advies

Voor vragen over onderhoud aan uw caravan of aanhanger nabij Meerkerk, in Leerdam, kunt u contact opnemen door te bellen naar 0345 617 419. We plannen dan snel een afspraak in voor uw onderhoudsbeurt of reparatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep