Laat deurvergrendeling in uw auto bouwen

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Deurvergrendeling auto

Bent u op zoek naar centrale deurvergrendeling om in uw auto in te bouwen? Van Wijk Groep in Leerdam biedt centrale vergrendeling voor personenauto’s en bestelwagens aan die voorzien zijn van startblokkering. Wij dragen ook graag zorg voor de montage. We denken graag met u mee om u te voorzien van complete service.

 

Bent u op zoek naar centrale deurvergrendeling om in uw auto in te bouwen?

 

Centrale deurvergrendeling voor de auto

Nieuwe auto’s zijn doorgaans uitgerust met centrale deurvergrendeling via een afstandsbediening. Oude auto’s hebben vaak geen afstandsbediening of zelfs helemaal geen centrale deurvergrendeling. Het openen van een deur met een afstandsbediening is niet alleen eenvoudig, het heeft ook nog een functioneel voordeel. Alle deuren sluiten automatisch met één druk op de knop. Zo is uw auto goed beveiligd en is het vergeten op slot te doen van één autodeur verleden tijd.

Zelf inbouwen of een specialist inschakelen?

Wanneer u centrale deurvergrendeling voor uw auto wilt hebben, kunt u ervoor kiezen het systeem zelf in te bouwen of dit over te laten aan een ervaren specialist als Van Wijk Groep. Wij hebben de expertise in huis om u te helpen, ook voor bijvoorbeeld schuifdeurvergrendeling. U kunt ons doorlock system laten inbouwen in zowel personenwagens als bedrijfswagens. Een voordeel van centrale vergrendeling voor een auto is dat die netjes en onzichtbaar is weggewerkt. Daarnaast blijft handmatige sleutelbediening mogelijk. Bovendien kunt u in één keer alle deuren op slot doen. Voor andere afsluitoplossingen kunt u ook bij ons terecht, zoals een opbouwgrendel.

Bel ons om de opties te bespreken

Wilt u de deuren van uw auto automatisch kunnen openen of sluiten? Met centrale deurvergrendeling kan dat! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de diensten van ons schadebedrijf? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0345 617 419. Ons vakkundige team in Leerdam geeft graag antwoord op al uw vragen en adviseert u uitstekend.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep