Van Wijk Doorlock Systems

Home » Doorlock Systems

Van Wijk Doorlock Systems

Van Wijk Doorlock Systems is een bedrijf gespecialiseerd in laadruimte beveiliging van personenauto’s, bestelwagens, vrachtwagens en opleggers.

Wanneer er gevraagd wordt om High Security transport, bent u bij Van Wijk Doorlock Systems aan het goede adres. Onze High Tech sloten voldoen aan de eisen van TAPA. Klik hier voor meer informatie.

Wij hebben voor elk beveiligingsprobleem een passende oplossing die aansluit bij uw wensen.

Al onze producten zijn in eigen huis of in samenwerking ontwikkeld. Bij ons is ontwikkeling een continu proces. Met onze eigen R&D afdeling zorgen we dat onze huidige producten constant verbeterd worden. Ook worden regelmatig nieuwe producten ontwikkeld en nieuwe systemen getest. Door op deze manier te werken, blijven we voor-/meelopen op de markt met steeds complexer wordende elektronica in voertuigen. Onze producten worden door professionele en goed opgeleide monteurs ingebouwd.

Uitgangspunt is altijd geweest of hoge kwaliteit of helemaal niet.

Doorlock producten gaan dan ook zonder probleem een autoleven mee.

Er zijn diverse oplossingen en mogelijkheden per voertuig en elk voertuig is weer anders. Daarom kijken wij altijd samen met u naar de best mogelijke oplossing die aansluit bij uw wensen.

Heeft u niet kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, misschien kunnen we alsnog iets voor uw betekenen.

Voor een advies op maat of vragen neem contact op via 0345-617419 of mail naar info@doorlocksystems.nl

Ook kunt u bij ons in Leerdam een kijkje komen nemen om de showmodellen te bekijken of de beveiliging in de praktijk te bewonderen op onze demo auto. Neem contact op voor een afspraak.

Van Wijk Groep