Gatelock

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Gatelock

De Gatelock is een zeer betrouwbare beveiliging voor de schuifdeur van uw bestelbus. Deze wordt vakkundig gemonteerd door de specialisten van Wijk Groep in Leerdam. Deze laadbakbeveiliging beschikt over een hoge beveiligingsgraad, dankzij ijzerwerk van hoge kwaliteit dat gebruikt is voor het vervaardigen van de Gatelock.

 

Wilt u uw bestelbus beveiligen met de Gatelock-schuifdeurbeveiliging, gemonteerd door Van Wijk Groep in Leerdam, voor optimale bescherming?

 

De Gatelock biedt verschillende voordelen

Behalve het feit dat de Gatelock een uitstekende keuze is voor uw bedrijfswagenbeveiliging en uw laadruimtebeveiliging, biedt deze nog meer voordelen. Zo zorgt de beveiliging ervoor dat de deur automatisch goed gesloten wordt wanneer u de schuifdeur een klein zetje geeft. Zo komt het nooit meer voor dat u denkt dat de deur goed gesloten is, terwijl dit niet het geval is. U hoeft de deur zo niet meer hard dicht te gooien, wat beschadigingen voorkomt. Dit beveiligingssysteem is ook nog eens boor- en slijpbestendig.

Laat u adviseren over het beste beveiligingssysteem

Bij Van Wijk Groep in Leerdam kunt u, behalve voor dit systeem, ook terecht voor andere beveiligingssystemen en doorlocksystems. Vraag dus naar alle mogelijkheden. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen door te bellen naar 0345 617 419. Onze schadespecialisten staan graag voor u klaar. Zij hebben jarenlange ervaring met onze werkwijze, dus ze bieden u altijd de beste oplossing.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep