Gps trackers geschikt voor uw auto

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Gps trackers auto

Er zijn verschillende gps-trackers beschikbaar die geschikt zijn voor de auto. Van Wijk Groep in Leerdam is dé specialist in het herstellen van schade, maar ook in het installeren van een gps-tracker in auto’s en andere voertuigen. Een gps-tracker zorgt ervoor dat u overal ter wereld de positie van uw voertuig kunt bekijken.

 

Wilt u wereldwijde voertuigtracking en schadeherstel van Van Wijk Groep in Leerdam?

 

Hoe werken de gps-trackers in uw auto of ander voertuig?

De diverse gps-trackers voor de auto werken allemaal op basis van een gps-signaal. Gps is de afkorting van global positioning system en werkt samen met een netwerk, genaamd GNSS. Dit netwerk bepaalt de positie van uw auto door gebruik te maken van diverse satellieten. Deze versturen een signaal naar de gps-tracker. Door de eenvoudigheid van dit terugvindsysteem kunt u uw auto binnen no-time terugvinden. Naast een losse gps-tracker voor diverse voertuigen, kunt u bij ons ook terecht voor een autoalarm met gps. Zo kunt u uw auto beveiligen.

Bel ons gerust voor passend advies

Een gps-tracker kunt u bij ons schadeherstelbedrijf aanschaffen voor diverse voertuigen. Naast de auto zijn deze gps-trackers ook geschikt voor uw motor, scooter, boot en meer. Heeft u interesse en wilt u graag passend advies ontvangen bij het aanschaffen van een gps-tracker voor een van deze voertuigen? Neem dan telefonisch contact met ons op in Leerdam via 0345 617 419. Onze medewerkers staan u graag te word over dit voertuigvolgsysteem.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep