Intelligent Car Protect-systeem voor uw auto

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Intelligent Car Protect-systeem auto

Bij ons Van Wijk Groep in Leerdam kunt u het Intelligent Car Protect-systeem voor de auto laten installeren. Dit is een geavanceerde oplossing om uw voertuig tegen diverse bedreigingen te beschermen. Dit systeem biedt bescherming tegen diefstal. Het Intelligent Car Protect-systeem is ontworpen om uw auto te beveiligen met de nieuwste technologie, waardoor u met een gerust hart uw voertuig achterlaat.

 

Wilt u bij Van Wijk Groep in Leerdam het Intelligent Car Protect-systeem installeren voor diefstalbescherming?

 

Intelligent Car Protect-systeem: dé beveiligingsinstallatie voor uw auto

Het Intelligent Car Protect-systeem voor de auto is een efficiënt en geavanceerd startblokkeringssysteem. Voordat de auto gestart kan worden, dient te bestuurder zich te identificeren met een code of een token. Als dit niet binnen de tijd gebeurt, gaat het systeem piepen. Mocht de inbreker er met de auto vandoor proberen te gaan, dan begrenst het systeem de snelheid tot een maximum van dertig kilometer per uur. De wagen zal niet opeens stoppen met rijden, omdat dit veiliger is. Wij helpen u graag bij de installatie van dit systeem voor diefstalbeveiliging.

Schakel ons in voor autobeveiliging

Ons team van deskundigen staat klaar om u te adviseren over de beste beveiligingsopties voor uw specifieke situatie. Vul ons contactformulier in om meer te weten te komen over het Intelligent Car Protect-systeem voor de auto of om een installatieafspraak te maken. Schakel ons schadebedrijf in voor uw beveiliging en geniet van de rust die komt met het weten dat uw voertuig goed beschermd is.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep