Laadruimte beveiliging

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Vakbekwaam personeel

Home ┬╗ Laadruimte beveiliging

Bescherm uw laadruimte met de juiste beveiliging

Vervoert u kostbare lading en bent u daarom op zoek naar laadruimte beveiliging? Van Wijk Groep Doorlock Systems voorziet u graag van laadruimte beveiliging. Voorkom diefstal en kom langs in Leerdam voor een persoonlijk advies die aansluit bij uw wensen.

Uw kostbare lading op een veilige manier vervoeren dankzij laadruimte beveiliging

Diefstal van bedrijfswagens is helaas nog aan de orde van de dag. Er worden jaarlijks veel bedrijfswagens gestolen, waarvan maar een beperkt aantal wordt teruggevonden. Daarnaast wordt er bij inbraakpogingen veel schade aan portieren aangericht. Om uw voertuig, gereedschappen en belading te beschermen, hebben wij diverse systemen in laadruimte beveiliging. Al onze systemen zijn chauffeurvriendelijk, volautomatisch vergrendeld en van hoge kwaliteit.

Voorkom inbraak en kies voor ladingsdiefstal beveiliging

Wist u dat wanneer uw bus niet beveiligd is een inbreker maar gemiddeld 30 seconden nodig heeft om uw laadruimte binnen te dringen? Daarom is het beter om een inbraak te voorkomen. Zo kunt u ook gewoon doorwerken zonder dat u praktisch stil komt te staan bij een project. Dit kan allemaal door onze effici├źnte werkwijze.

Vraag naar de mogelijkheden

Het is steeds belangrijker dat de laadruimte van uw voertuig is voorzien van goede beveiliging. Wij kunnen zowel de achterdeuren/klep als de schuifdeur(en) voorzien van extra beveiligingssloten. Dit maakt het stelen van uw lading een stuk lastiger. Al onze systemen zijn in eigen beheer ontwikkeld en in Nederland geproduceerd. Voor vragen neemt u contact op door te bellen naar 0345 617 419.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep