Bescherm uw laadruimte met de juiste beveiliging

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Laadruimte beveiliging

Vervoert u kostbare lading in uw laadruimte en bent u daarom op zoek naar de juiste beveiliging? Van Wijk Groep voorziet u als specialist graag van effectieve laadruimtebeveiliging. U kunt bijvoorbeeld een slot op uw laadklep laten plaatsen. Als u langskomt in Leerdam geven wij u een persoonlijk advies.

 

Vervoert u kostbare lading in uw laadruimte en zoekt u de juiste beveiliging?

 

Uw laadruimte afsluiten met effectieve beveiliging

Wist u dat een inbreker gemiddeld dertig seconden nodig heeft om uw laadruimte binnen te dringen wanneer de schuifdeurenbeveiliging van uw bus niet op orde is? Er worden jaarlijks veel bedrijfswagens gestolen, waarvan maar een beperkt aantal wordt teruggevonden. Daarnaast wordt er bij inbraakpogingen veel schade aan portieren aangericht. Daarom is het beter om een inbraak te voorkomen. Om uw voertuig, gereedschappen en belading te beschermen, hebben wij als specialist diverse doorlocksystemen voor laadruimtebeveiliging. Door bijvoorbeeld een slot op uw laadklep te laten plaatsen, zorgt u voor betere beveiliging van uw laadruimte. Een trekhaakslot is ook effectieve bescherming tegen diefstal. Alle systemen van ons schadebedrijf zijn gebruiksvriendelijk, volautomatisch vergrendeld en van hoge kwaliteit. Met laadruimtebeveiliging van een specialist als wij voorkomt u dat uw materiaal gestolen wordt en u uw werkzaamheden niet kunt uitvoeren.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Het is steeds belangrijker dat uw voertuig is voorzien van goede inbraakbeveiliging. Bij ons kunt u op zowel de achterdeuren/laadklep als de schuifdeur(en) een slot laten plaatsen. Met deze laadruimtebeveiliging, geïnstalleerd door ons als specialist, verkleint de kans dat uw lading gestolen wordt. Al onze systemen zijn in eigen beheer ontwikkeld en in Nederland geproduceerd. Voor vragen neemt u telefonisch contact op met ons bedrijf in Leerdam via 0345 617 419. Of kom direct langs om een slot op uw laadklep te laten plaatsen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep