Campers laten onderhouden nabij Meerkerk

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Meerkerk campers

Woont u in de regio Meerkerk en zoekt u een ervaren specialist in kwaliteitsonderhoud en schadeherstel van campers? Van Wijk Groep in Leerdam staat voor u klaar voor complete en betrouwbare camperservice. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen. Na ons camperonderhoud kunt u weer met een veilig gevoel de weg op.

 

Op zoek naar camperonderhoud of schadeherstel?

 

Wij hebben kennis van alle campers

Bent u in het bezit van een camper en wilt u voordat u ermee vertrekt nog een controle laten uitvoeren? Van Wijk Groep heeft kennis van alle campers en caravans in regio Meerkerk. We beschikken over een werkplaats van 1.000 m2 en hebben vakbekwaam personeel ter beschikking voor hoogwaardige camperservice. U kunt bij ons terecht voor zowel camperonderhoud als schadeherstel aan uw camper. Zo kunnen we bijvoorbeeld vochtschade aan uw camper repareren. Er worden bij ons echter geen nieuwe voertuigen verkocht of ingeruild. Als specialist op het gebied van camperservice in de omgeving Meerkerk weten wij als geen ander wat goed onderhoud betekent. Met een FOCWA-onderhoudsbeurt gaat u weer veilig op weg. Wilt u extra veiligheidsmaatregelen laten aanbrengen, zoals een doorlocksysteem? Ook dat regelen we graag voor u.

Maak een afspraak voor camperonderhoud

Wilt u ook optimaal van uw camper kunnen genieten? Maak dan een afspraak voor camperonderhoud bij ons schadeherstelbedrijf in Leerdam door te bellen naar 0345 617 419. Wilt u gebruik maken van onze camperservice? Kom dan gerust eens langs! Wij vertellen u graag wat er aan uw camper moet gebeuren en voeren het gelijk uit.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep