Opbouwgrendel laten plaatsen

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Opbouwgrendel laten plaatsen

Een opbouwgrendel op uw voertuig laten plaatsen bij een professionele werkplaats als Van Wijk Groep in Leerdam is een slimme keuze voor extra beveiliging. Een opbouwgrendel zorgt ervoor dat uw wagen beter beveiligd is tegen ongewenste toegang. Deze vorm van beveiliging is eenvoudig te installeren en biedt een hoge mate van bescherming.

 

Wilt u een opbouwgrendel voor extra voertuigbeveiliging?

 

Opbouwgrendel laten plaatsen op de deur of klep van uw voertuig

Een opbouwgrendel laten plaatsen is een effectieve manier om inbraakbeveiliging van uw voertuig te versterken. Dit type slot voor bedrijfswagens is speciaal ontworpen voor de achterdeur of -klep van uw voertuig en biedt een extra beveiligingslaag. De opbouwgrendel is robuust en bestand tegen pogingen tot forceren, waardoor het een uitstekende keuze is voor het beveiligen van uw zakelijke wagen. Met een opbouwgrendel en anderen van onze doorlocksystems verhoogt u de veiligheid van uw voertuig aanzienlijk en beschermt u uw eigendommen tegen diefstal.

Vraag ons naar de opties voor uw voertuig

Door een opbouwgrendel te laten plaatsen, kunt u met een gerust hart uw voertuig achterlaten, wetende dat uw waardevolle spullen en gereedschappen veilig zijn opgeborgen. Wij adviseren u graag over de beste opbouwgrendel voor uw specifieke voertuig en gebruikssituatie. Plan telefonisch een afspraak in bij onze herstelwerkplaats via 0345 617 419, zodat onze specialisten de opbouwgrendel vakkundig voor u kunnen monteren.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep