Peilzender voor uw auto of bedrijfswagen

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Peilzender auto

Als u een peilzender nodig heeft voor uw auto, bedrijfswagen of een ander voertuig, kunt u terecht bij Van Wijk Groep in Leerdam. Maar wat is een peilzender eigenlijk? Een peilzender is een algemeen begrip. Er vallen namelijk verschillende methodes onder dit begrip die een precieze of onnauwkeurige locatie van een voertuig vaststellen. Dit systeem werkt op een eigen stroomvoorziening. Dit kan variëren van drie tot tien jaar. Een peilzender kenmerkt zich, omdat ze passief werken. Dit betekent dat ze geen live locatie sturen.

 

Wilt u weten wat een peilzender eigenlijk is en of u er een kunt krijgen voor uw auto of bedrijfswagen?

 

Wij bieden de geschikte peilzender voor u auto, bedrijfswagen of ander voertuig aan

Een peilzender of peilsysteem is toepasbaar op uw auto, bedrijfswagen, vrachtwagen of een ander voertuig. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar, het ligt er net aan wat uw persoonlijke wensen zijn of wat wordt verplicht vanuit uw verzekeraar. Ons bedrijf in Leerdam gaat graag voor u op zoek naar een geschikt systeem om uw auto te beveiligen met in achtneming van uw wensen of die van ze verzekeraar. Houd er wel rekening mee dat vanuit de verzekeraar wordt bepaald welk type peilzender u moet laten installeren op uw auto of bedrijfswagen. Dit heeft te maken met de alarmklasse van het systeem. Wilt u graag een systeem dat wel een live locatie stuurt? Kies dan bijvoorbeeld voor een gps-tracker.

Ga met ons in gesprek!

Wij helpen u graag met het zoeken van de juiste peilzender voor uw auto, bedrijfswagen of ander voertuig. Of u nu een terugvindsysteem nodig heeft voor uw verzekering of een ander systeem: We hebben voor u altijd een geschikte oplossing. Daarnaast geven wij u graag persoonlijk advies als het gaat om inbraak- en diefstalbeveiliging. Voor gedegen advies of meer informatie over de verschillende systemen kunt u contact met ons op nemen door te bellen naar 0345 617 419. Onze schadespecialisten staan voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep