Schade auto repareren

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Vakbekwaam personeel

Home » Schade auto repareren

Schade aan uw auto laat u repareren door Van Wijk Autoschade in Leerdam

Heeft u schade aan uw auto, door bijvoorbeeld een aanrijding of diefstal, en wilt u dit laten repareren? Van Wijk Autoschade, gevestigd in Leerdam, is dé specialist in het herstellen van auto schade en autoruitschade. Het schadeherstelbedrijf is modern, volledig geautomatiseerd, universeel en beschikt over een werkvloer van 1.000 m2 met vakbekwaam personeel ter beschikking.

Van Wijk Autoschade in Leerdam, een geluk bij een ongeluk

Met geavanceerde technieken en gereedschappen is Van Wijk Autoschade in Leerdam specialist in het herstellen van uw auto in een zo kort mogelijke tijd. Waarna u weer veilig, met vier jaar ‘’Focwa Garantie’’ de weg probleemloos kunt vervolgen. Ook wij kunnen schade aan uw auto niet voorkomen, maar wel voor een groot deel repareren. Wanneer u kiest voor Van Wijk Autoschade in Leerdam dan bent u verzekerd dat het ongemak tot het minimum beperkt zal blijven. Ook gratis vervangend vervoer* wordt door ons verzorgd, zodat u tijdens de reparatie mobiel blijft.

Alles onder één dak: autoschade, Doorlock Systems en camper- en caravanservice

Wilt u uw auto schade laten repareren door Van Wijk Autoschade? Bekijk onze werkwijze eens. Wanneer u schade aan uw auto wilt laten repareren kunt u dit ook online aanmelden. Dan zorgen wij ervoor dat de rest met uw verzekeraar of leasemaatschappij wordt geregeld. Naast het herstellen van auto schade kunt u bij ons ook terecht voor Doorlock Systems en camper- en caravanservice. Wij zijn u graag van dienst!

*exclusief brandstof en bekeuringen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht