Schade caravan herstellen

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Vakbekwaam personeel

Home » Schade caravan herstellen

Laat schade aan uw caravan herstellen

Heeft u schade aan uw caravan en wilt u dit graag laten herstellen? Van Wijk Groep herstelt zowel kleine als grote schades. Maak een afspraak voor een herstellen van de schade aan uw caravan of kom langs bij onze werkplaats in Leerdam.

Schade aan uw caravan vakkundig herstellen

Schade aan uw caravan is vervelend. U wilt natuurlijk het liefst zo snel mogelijk weer de weg op zonder dat er nog een spoor van schade waarneembaar is. Of het nu gaat om een kleine schade als zijwandherstel, een grote schade als hagelschade of het vervangen van zijwanden of dakplaten: wij brengen uw caravan of camper weer in de oorspronkelijke staat terug. Met vakbekwame mensen en geavanceerde technieken en gereedschappen. Een belangrijk onderdeel van schadeherstel aan een camper en caravan is controle op lekkages, waterlekkage richt namelijk onherstelbare schade aan. Uiteraard zijn wij ons hier van bewust.

Weer veilig en onbezorgd met uw gezin op pad

Het herstellen van de schade aan uw caravan of camper kunt u overlaten aan Van Wijk Groep. Wij beoordelen de schade aan uw kampeervoertuig en geven u een gedegen advies voor reparatie. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 0345 617 419

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep