Laat schade aan uw caravan herstellen

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Schade caravan herstellen

Schade aan uw caravan wilt u natuurlijk snel en vakkundig laten herstellen. Van Wijk Groep herstelt zowel kleine als grote schade. U kunt een afspraak maken voor het herstellen van de schade aan uw caravan of langskomen bij onze werkplaats in Leerdam. Dan adviseren wij u graag over de juiste vervolgstappen.

 

Wilt u schade aan uw caravan natuurlijk snel en vakkundig laten herstellen?

 

Schade aan uw caravan vakkundig laten herstellen

Het kan veel tijd kosten om schade aan uw caravan te laten herstellen. U wilt natuurlijk het liefst zo snel mogelijk weer de weg op zonder dat er nog een spoor van schade waarneembaar is. Wij brengen uw camper of uw caravan in regio Meerkerk weer in de oorspronkelijke staat met onze efficiënte werkwijze. Of het nu gaat om kleine schade als zijwandherstel, grote schade als hagelschade of het vervangen van dakplaten, u profiteert bij ons van vakbekwame mensen en geavanceerde technieken en gereedschappen. Een belangrijk onderdeel van schadeherstel aan een camper en caravan is het herstel van eventuele lekkages. Waterlekkage richt namelijk onherstelbare schade aan. Om dergelijke mate van schade te voorkomen, schakelt u ons ook in voor caravanonderhoud.

Ga veilig en onbezorgd met uw gezin op pad

Schade aan uw caravan herstellen laat u over aan Van Wijk Groep. Onze schade-experts beoordelen de schade aan uw kampeervoertuig en geven u een gedegen advies voor reparatie. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken op onze locatie in Leerdam? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0345 617 419.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep