Schuifdeur bus beveiligen

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Vakbekwaam personeel

Laat de schuifdeur van uw bus beveiligen

Wilt u de schuifdeur van uw bestelbus extra beveiligen? De doorlocksystemen van Van Wijk Groep maken inbreken onmogelijk. Maak daarom snel een afspraak om de schuifdeur van uw bestelbus te beveiligen met schuifdeurvergrendeling en zo inbraak te voorkomen.

De schuifdeur van uw bus beveiligen om inbraak te voorkomen

Het hoge aantal auto-inbraken is een goede reden om uw gereedschap, materiaal of goederen te beschermen tegen diefstal. Als uw bestelbus niet beveiligd is, heeft een inbreker gemiddeld maar 30 seconden nodig om uw bus binnen te dringen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen! Daarom is het verstandig om te investeren in professionele beveiliging. Met professionele schuifdeurvergrendeling beschermt u uw kostbare spullen.

Beveilig uw schuifdeuren met onze eigen ontwikkelde systemen

Van Wijk Groep heeft doorlocksystemen in eigen beheer ontwikkeld ter voorkoming van ladingdiefstal uit personenauto’s, maar ook uit bestelbussen en vrachtwagens. Alle systemen, met uitzondering van de motoren, zijn in Nederland geproduceerd. Vele systemen zijn uniek en worden zelfs alleen door ons gefabriceerd. Chauffeurvriendelijk, volautomatisch geautomatiseerd en van hoge kwaliteit: dat is de basis van de systemen voor schuifdeurvergrendeling. Bij doorlocksystemen kunt u denken aan centrales en grendels. Zo zijn er veel verschillende typen schuifdeurvergrendeling om uw auto te beveiligen.

Levering en montage van trekhaken en kabelsets

Heeft u een trekhaak of kabelset nodig? Die leveren wij ook! En uitsluitend van originele kwaliteit en met vaste- of demonteerbare kogels naar keuze. Alle trekhaken en ook de schuifdeurvergrendeling voldoen aan de EU-normering en worden vakkundig gemonteerd door gecertificeerde monteurs. Op alle trekhaken, de schuifdeurvergrendeling en montage heeft u vier jaar garantie!

Inbreken? Vergeet het maar!

Laat de schuifdeur van uw bestelbus door Van Wijk Groep beveiligen tegen ladingdiefstal en inbraak. Onze producten gaan zonder problemen een autoleven mee! Maak een afspraak door te bellen naar 0345 617 419 of kom langs in Leerdam.

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht