Schuifdeur bus beveiligen

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Vakbekwaam personeel

Wilt u de schuifdeur van uw bestelbus extra beveiligen? De doorlock systemen van Van Wijk Doorlock Systems maken inbreken (bijna) onmogelijk. Maak daarom snel een afspraak om de schuifdeur van uw bestelbus te beveiligen en inbraak te voorkomen.

De schuifdeur van uw bus beveiligen om inbraak te voorkomen

Het hoge aantal auto-inbraken is een goede reden om uw gereedschap, materiaal of goederen te beschermen tegen diefstal. Als uw bestelbus niet beveiligd is heeft een inbreker gemiddeld maar 30 seconden nodig om uw bus binnen te dringen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen! Daarom is het verstandig te investeren in professionele beveiliging. Zo beschermt u uw kostbare spullen.

Ladingdiefstal beveiliging met eigen ontwikkelde doorlock systemen

Van Wijk Doorlock Systems heeft doorlock systemen in eigen beheer ontwikkeld ter voorkoming van ladingdiefstal uit personenauto’s, bestelbussen en vrachtwagens. Alle systemen, uitgezonderd motoren, zijn in Nederland geproduceerd. Vele systemen zijn uniek en worden zelfs alleen door ons gefabriceerd. Chauffeur vriendelijk, volautomatisch geautomatiseerd en van hoge kwaliteit: dat is de basis van de systemen. Bij doorlock systemen kunt u denken aan centrales en grendels.

Levering en montage van trekhaken en kabelsets in Leerdam 

Heeft u een trekhaak of kabelset nodig? Die leveren wij ook! En uitsluitend van originele kwaliteit en met vaste- of demonteerbare kogels naar keuze. Alle trekhaken zijn voorzien van EU-normering en worden vakkundig gemonteerd door gecertificeerde monteurs. Op alle trekhaken en montage heeft u 4 jaar garantie!

Inbreken? Vergeet het maar!

Laat de schuifdeur van uw bestelbus beveiligen tegen ladingdiefstal en inbreken door Van Wijk Doorlock Systems. Onze producten gaan zonder problemen een autoleven mee! Maak een afspraak door te bellen naar 0345 617 419 of kom langs in Leerdam.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht