Laat de schuifdeur van uw bus beveiligen

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Schuifdeur bus beveiligen

Wilt u de schuifdeur van uw bus extra beveiligen? De doorlocksystemen van Van Wijk Groep in Leerdam maken inbreken onmogelijk. Bij ons kiest u uit verschillende bestendige systemen. Ontdek de opties om de schuifdeur van uw bestelbus te beveiligen met schuifdeurvergrendeling en inbraak te voorkomen.

 

Wilt u de schuifdeur van uw bus extra beveiligen?

 

De schuifdeur van uw bus beveiligen om inbraak te voorkomen

Het hoge aantal auto-inbraken is een goede reden om uw gereedschap, materiaal of goederen te beschermen tegen diefstal. Als uw bestelbus niet beveiligd is, heeft een inbreker gemiddeld maar 30 seconden nodig om uw bus binnen te dringen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen! Daarom is het verstandig om te investeren in professionele beveiliging. Met professionele schuifdeurvergrendeling van ons schadeherstelbedrijf beschermt u uw kostbare spullen.

Beveilig uw schuifdeuren met onze eigen ontwikkelde systemen

Van Wijk Groep heeft doorlocksystemen in eigen beheer ontwikkeld ter voorkoming van ladingdiefstal uit personenauto’s, bestelbussen, vrachtwagens en andere bedrijfswagens. Alle systemen, met uitzondering van de motoren, zijn in Nederland geproduceerd. Vele systemen zijn uniek en worden zelfs alleen door ons gefabriceerd. Gebruiksvriendelijk, volautomatisch en van hoge kwaliteit: dat is de basis van de systemen voor schuifdeurvergrendeling of bedrijfswagenbeveiliging. Bij doorlocksystemen kunt u denken aan centrales en grendels. Zo zijn er veel verschillende typen schuifdeurvergrendeling om uw auto te beveiligen.

Ontdek onze schuifdeurvergrendeling

Laat de schuifdeur van uw bestelbus door Van Wijk Groep beveiligen tegen ladingdiefstal en inbraak met een gatelock of een van onze andere oplossingen. Onze afsluitingen voor bestelwagens gaan zonder problemen een autoleven mee! Maak een afspraak door te bellen naar 0345 617 419 of kom langs in Leerdam en bescherm uw zakelijke voertuigen tegen inbraak.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep