Al onze producten hebben een TAPA-certificaat

Home ยป TAPA

Van Wijk Groep in Leerdam levert alleen producten van een hoge kwaliteit, voorzien van een TAPA-certificaat. TAPA staat voor Transported Asset Protection Association. Wanneer uw bedrijf volgens de TAPA-norm werkt en uw wagenpark aan TSR (Truck Security Requirements) normering voldoet, wilt u natuurlijk ook beveiligingsproducten hebben die voldoen aan deze eisen.

 

Wilt u TAPA-gecertificeerde beveiligingsproducten van Van Wijk Groep in Leerdam?

 

Kies voor sloten en grendels met een TAPA-certificaat

De sloten en grendels van Van Wijk Groep voldoen aan de eisen van TAPA TSR-1 op het gebied van fysieke laadruimtebeveiliging. Doordat onze grendels aan de binnenzijde van de laadruimte gemonteerd zijn, is het bijna onmogelijk om deze te forceren. Dat is een goede reden om te kiezen voor beveiligingsmaterialen die voldoen aan de TAPA-norm.

Onze werkwijze

Wij hanteren een zeer betrouwbare werkwijze. Bij elke personenwagen en bedrijfswagen wordt door ons een TAPA-certificaat afgegeven, als deze volgens de norm de volgende punten heeft:

Met de TAPA-norm bent u er zeker van dat u grendels en sloten van hoge kwaliteit gebruikt en dat u inbrekers te slim af bent.

Neem contact met ons op en stel al uw vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de TAPA-norm en waar beveiligingsmaterialen aan moeten voldoen om een TAPA-certificaat te behalen. Wij beantwoorden uw vragen graag wanneer u contact met ons opneemt. Bel daarom naar 0345 617 419. De vriendelijke medewerkers van ons schadebedrijf in Leerdam staan graag voor u klaar. U kunt dan ook direct uw bestelling doorgeven.

Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij die graag!

Van Wijk Groep