Al onze producten hebben een TAPA certificaat

Home » TAPA

Van Wijk Groep levert alleen producten van een hoge kwaliteit, voorzien van een TAPA certificaat. TAPA staat voor Transported Asset Protection Association. Wanneer uw bedrijf volgens de TAPA richtlijnen werkt en uw wagenpark aan TSR (Truck Security Requirements) voldoet, wilt u natuurlijk ook beveiligingsproducten hebben die voldoen aan deze eisen.

Kies voor sloten en grendels met een TAPA certificaat

De sloten en grendels van Van Wijk Groep voldoen aan de eisen van TAPA TSR-1 op het gebied van fysieke beveiliging. Doordat onze grendels aan de binnenzijde van de laadruimte gemonteerd zijn, is het (bijna) onmogelijk om deze te forceren. Dat is een goede reden om te kiezen voor beveiligingsmaterialen die voldoen aan de TAPA norm.

Onze werkwijze

Wij hanteren een zeer betrouwbare werkwijze. Bij elke personenwagen en bedrijfsauto wordt door ons een TAPA certificaat afgegeven waarop de volgende punten benoemd worden:

  • Welke deuren beveiligd zijn
  • Welke soort beveiliging is gemonteerd per deur
  • Op welke manier de beveiliging aangestuurd is
  • Aan welk niveau de beveiligingsmaterialen voldoen volgens de TAPA TSR richtlijnen

Zo bent u er zeker van dat u grendels en sloten van hoge kwaliteit gebruikt en dat u inbrekers te slim af bent.

Stel uw vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de TAPA norm en waar beveiligingsmaterialen aan moeten voldoen om een TAPA certificaat te behalen. Wij beantwoorden uw vragen graag wanneer u contact met ons opneemt. Bel daarom naar 0345 617 419. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor u klaar. U kunt dan ook direct uw bestelling doorgeven.

Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij die graag!

Van Wijk Groep