Beveilig uw materialen met een trekhaakslot

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Trekhaakslot

Met het trekhaakslot van Van Wijk Groep in Leerdam voorkomt u diefstal van waardevolle materialen uit uw bedrijfswagen. Dit trekhaakslot bestaat uit ijzersterk metaal. Ideaal om het openen van de achterdeur of -klep van uw bedrijfswagen te voorkomen. Een hoogwaardig trekhaakslot van hoge kwaliteit is verkrijgbaar bij Van Wijk Groep.

 

Wilt u diefstal voorkomen en ontdekken hoe het trekhaakslot van Van Wijk Groep in Leerdam u kan helpen?

 

Een trekhaakslot vormt de ideale beveiliging voor op verschillende voertuigen

Een trekhaakslot van ons autoreparatiebedrijf is geschikt voor alle typen trekhaken waarvan de afstand tussen het hart van de kogel tot aan de deur of klep groter is dan 70 millimeter. De afstand van de onderkant van de kogel tot aan de bocht in de trekhaak moet minimaal 20 millimeter zijn. Het trekhaakslot is eenvoudig te plaatsen. Ons vakkundige team doet dit graag voor u. Na het plaatsen is het onmogelijk om de achterklep of achterdeur te openen, aangezien de horizontale dwarsbalk voor de deur op klep zit. De trekhaakbeveiliging is heel kort, daardoor is het onmogelijk het slot te saboteren door middel van het hefboomeffect. We zetten graag de voordelen van ons trekhaakslot voor u op een rijtje:

  • Het slot wordt geleverd met slot en twee sleutels
  • Waardevolle spullen kunnen in de auto blijven
  • Eenvoudige en snelle bevestiging
  • Het slot is bestand tegen drie ton aan krachtgewicht

Heeft u een trekhaak of kabelset nodig? Ook dat vindt u bij ons

Heeft u een trekhaak, kabelset of een van onze andere producten nodig? Wij leveren trekhaken en kabelsets van originele kwaliteit met vaste- en demonteerbare kogels. De keuze is geheel aan u. Alle trekhaken zijn voorzien van EU-normering, hebben vier jaar garantie, (ook op montage) én zijn scherp geprijsd. De montage wordt uitgevoerd door gecertificeerde, vakkundige monteurs.

Voor kom inbraak in uw bestelauto of bestelbus via achterkant of achterklep

De aanschafprijs van een trekhaakslot weegt niet op tegen de kosten van verlies, autoschade en stilstand. Met de juiste schuifdeurbeveiliging of laadruimtevergrendeling voorkomt u het ongewenst openen van de achterdeur of klep van bestelbussen, bestelwagens en stationwagens. Kom eens langs bij Van Wijk Groep in Leerdam en voorkom inbraak in uw bestelauto of bestelbus. Heeft u vragen? Bel dan naar 0345 617 419.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep