Voertuigvolgsysteem

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Voertuigvolgsysteem

Bij Van Wijk Groep uit Leerdam kunt u terecht voor diverse beveiligingssystemen voor uw auto, zoals een voertuigvolgsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de auto elk moment gelokaliseerd kan worden, bijvoorbeeld wanneer hij gestolen is. Het voertuigvolsysteem is voornamelijk bedoeld als middel tegen diefstal en niet tegen inbraak.

 

Wilt u weten of Van Wijk Groep in Leerdam diefstalpreventie met voertuigvolgsysteem aanbiedt?

 

Hoe werkt een voertuigvolgsysteem?

Het voertuigvolgsysteem werkt op een specifieke wijze. Dit systeem wordt namelijk gekoppeld aan een startonderbreker of aan de alarminstallatie van uw auto. Als de startonderbreker of alarminstallatie gesaboteerd of geactiveerd wordt, word hier melding van gemaakt in de meldkamer. Als het systeem is geactiveerd, kunt u de locatie van uw auto bekijken. Daarnaast zijn er verschillende voertuigvolgsystemen die het herstarten van een auto onmogelijk maken. Dit staat beter bekend als jammingdetectie. Wij vertellen u graag meer over alle diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld over een autoalarm met gps.

Ontdek de vele voordelen van dit systeem

Heeft u interesse in een voertuigvolgsysteem en wilt u deze vakkundig laten installeren bij ons schadeherstelbedrijf? Of wilt u meer informatie ontvangen over dit terugvindsysteem? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0345 617 419. Ons team van experts in Leerdam vertelt u graag meer over de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden voor de beveiliging van uw auto.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep