Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/vanwijkgroep.com/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Vouwwagen Leerdam

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Vakbekwaam personeel

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Voor een professionele onderhoudsbeurt aan uw vouwwagen moet u bij Van Wijk camper- en caravanservice in Leerdam zijn. Voordat u op vakantie wilt u natuurlijk weten dat uw vouwwagen in orde is. Pas dan gaat u met een gerust hart van huis. Maak vandaag nog een afspraak met de werkplaats in Leerdam voor een onderhoudsbeurt aan uw vouwwagen.

Modern autobedrijf met de nodige kennis van een vouwwagen in Leerdam

Om veilig op vakantie te gaan is het noodzakelijk dat een vouwwagen een goede onderhoudsbeurt ondergaat. De politie controleert regelmatig de technische staat van aanhangers, caravans en vouwwagens. Regelmatig worden er forse bekeuringen uitgedeeld bij gebreken die geconstateerd worden. En dat wilt natuurlijk niemand! Wees dit daarom voor. Bij Van Wijk camper- en caravanservice wordt een FOCWA beurt uitgevoerd door vakbekwame mensen. Tijdens de keuring wordt de vouwwagen gecontroleerd op diverse belangrijke onderdelen, zodat u vouwwagen weer klaar is voor de volgende reis.

Zorgeloos op vakantie

Bij Van Wijk camper- en caravanservice in Leerdam kunt u naast onderhoud ook terecht voor schadeherstel aan uw vouwwagen. Heeft u schade of wilt u een onderhoudsbeurt uit laten voeren? Maak snel een afspraak door te bellen naar 0345 617 419. Er worden bij ons geen nieuwe voertuigen verkocht of ingeruild.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht