Vouwwagen Leerdam

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Vakbekwaam personeel

Home » Vouwwagen Leerdam

Goed onderhoud aan uw vouwwagen in Leerdam

Voor een professionele onderhoudsbeurt aan uw vouwwagen moet u bij Van Wijk Groep in Leerdam zijn. Voordat u op vakantie gaat, wilt u natuurlijk weten dat uw vouwwagen in orde is. Pas dan gaat u met een gerust hart van huis. Maak vandaag nog een afspraak met de werkplaats in Leerdam voor een onderhoudsbeurt aan uw vouwwagen.

Modern autobedrijf met de nodige kennis van uw vouwwagen in Leerdam

Om veilig op vakantie te gaan is het noodzakelijk dat een vouwwagen een goede onderhoudsbeurt ondergaat. De politie controleert regelmatig de technische staat van aanhangers, caravans en vouwwagens. Regelmatig worden er forse bekeuringen uitgedeeld bij gebreken die geconstateerd worden. En dat wil natuurlijk niemand! Wees dit daarom voor door langs te komen in onze werkplaats. Bij Van Wijk Groep wordt een FOCWA of TAPA beurt uitgevoerd door vakbekwame mensen. Tijdens de keuring wordt de vouwwagen gecontroleerd op diverse belangrijke onderdelen, zodat uw vouwwagen weer klaar is voor de volgende reis.

Zorgeloos op vakantie

Bij Van Wijk Groep in Leerdam kunt u, naast onderhoud, ook terecht voor schadeherstel aan uw vouwwagen en het beveiligen van uw voertuig. Heeft u schade of wilt u een onderhoudsbeurt uit laten voeren? Maak snel een afspraak door te bellen naar 0345 617 419. Er worden bij ons geen nieuwe voertuigen verkocht of ingeruild.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht