Uw wagenpark optimaal beveiligen

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » Wagenpark beveiligen

Als u met een uitgebreid wagenpark kostbare goederen vervoert, is het belangrijk om uw wagenpark optimaal te beveiligen. Zo kunt u uw klanten verzekeren dat ze de door hen bestelde goederen ook daadwerkelijk ontvangen, en ook nog eens in goede staat. Van Wijk Groep in Leerdam heeft namelijk diverse soorten sloten en verschillende accessoires in het assortiment.

 

Wilt u uw wagenpark beveiligen met Van Wijk Groep's sloten en accessoires voor veilig transport van kostbare goederen?

 

Laat uw wagenpark beveiligen met hoogwaardige sloten

Wanneer u uw wagenpark of laadruimten wilt beveiligen, is het belangrijk dat u dit doet met sloten van hoge kwaliteit. Dit geldt ook voor onze andere producten die u in ons ruime assortiment vindt. Dankzij dit ons grote aanbod zijn alle voertuigen in uw wagenpark te beveiligen met TAPA gecertificeerde sloten. Hiervan vindt u er veel in ons ruime assortiment aan inbraakbeveiliging. De kwaliteit van onze sloten wordt ook gewaarborgd doordat we onze sloten zelf ontwikkelen, samen met onze betrouwbare partners.

Geef uw bestelling aan ons door

Wanneer u uw wagenpark extra goed wilt beveiligen met onze sloten, dan raden wij u sterk aan uw doorlocksystemen te bestellen bij Van Wijk Groep in Leerdam, uw specialist in beveiligingsmaterialen. De medewerkers van ons schadebedrijf staan graag voor u klaar, ook met persoonlijk advies. Bel daarom naar 0345 617 419. Bel dit nummer ook om uw bestelling aan ons door te geven.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep