Van Wijk Autoschade

Home » Autoschade » Werkwijze

Werkwijze

Controle
Een laatste controle is altijd noodzakelijk. Vervangen onderdelen zijn vaak ook bewegende delen. Airbag en de boordcomputer worden hersteld en gecontroleerd op functioneren. Ook nemen wij opnieuw een blik op de wielbasis en zorgen wij ervoor dat uw auto er van binnen en buiten weer piekfijn uitziet.

Overdracht
Wij melden u op tijd wanneer uw auto weer beschikbaar is. De laatste check is gedaan en wij nemen de merkgarantie over. U heeft tevens recht op 4 jaar FOCWA-garantie. Daar plukt u de vruchten van.

Schadeherstel
Het herstellen van schade aan een auto of vrachtauto is bepaald geen oppervlakkig karwei, en gaat meestal veel verder en dieper dan ‘even’ uitdeuken en spuiten. Want bij bedrijfsauto’s is er vooral sprake van technisch schadeherstel. Zoals het richten van het chassis, de uitlijning van de wielen en het vernieuwen van cabinedelen. Maar vooral óók het vervangen van alle beschadigde technische en elektronische componenten die achter de grille, aan het chassis en aan de cabine zijn gemonteerd. En dat allemaal zódanig dat de bedrijfsauto weer door en door betrouwbaar en veilig is.
U weet dat Scania hoge prioriteit geeft aan veiligheid. Dan mag u ook van ons verwachten dat schade aan een Scania tot in de puntjes wordt hersteld. En dat die daarna weer net zo veilig is als ‘af fabriek’.

Als u kiest voor Van Wijk Autoschade, kiest u bewust voor vertrouwen in een service-organisatie die zekerheid biedt. De technici van Van Wijk Autoschade zijn dus de aangewezen mensen die op verantwoorde wijze het herstel van schade voor u regelen. En ervoor zorgen dat u op het gebied van productaansprakelijkheid ook geen risico loopt.

Vanaf een complete schadetaxatie – inclusief een gedetailleerde opgave van kosten – tot en met de aflevering van een door en door herstelde auto. Bedrijfszeker, comfortabel én veilig.

Spuiten
Heeft uw auto doffe plekken of wilt u een andere kleur? Van Wijk Autoschade biedt ook auto’s zonder schade bijzonder aantrekkelijke tarieven. Ideaal om uw auto op te knappen of verkoopklaar te maken. Of juist voor u als ondernemer: uw eigen bedrijfswagens in de kleuren van uw huisstijl.
Van Wijk Autoschade heeft voor auto’s zonder schade een speciaal tarief voor overspuiten.

Acties

Bosch Aerotwin ruitewissers nu met 25 % korting en gratis montage.

Bosch aerotwin ruitewissers zijn als beste uit de test gekomen van de ANWB en ADAC

Nu zeer voordelig te koop bij Van Wijk Autoschade

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

 

Van Wijk Groep