FOCWA-onderhoudsbeurt

Volledig geautomatiseerd

Werkvloer van 1.000 m2

Veelzijdige dienstverlening

Home » FOCWA-onderhoudsbeurt

Bij Van Wijk Groep in Leerdam kunt u terecht voor een grondige FOCWA-onderhoudsbeurt voor uw voertuig. Een FOCWA-onderhoudsbeurt staat garant voor kwaliteit en zorgvuldigheid, uitgevoerd door gecertificeerde monteurs. De onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw voertuig in topconditie blijft, wat de levensduur en de veiligheid op de weg ten goede komt.

 

Wilt u kwaliteit en veiligheid met FOCWA-onderhoudsbeurten door gecertificeerde monteurs?

 

Wij voeren een FOCWA-onderhoudsbeurt voor u uit

Tijdens een FOCWA-onderhoudsbeurt wordt uw of voertuig op diverse punten geïnspecteerd. Dit omvat controle van de remmen, banden, verlichting en andere vitale onderdelen die de veiligheid van uw voertuig beïnvloeden. Onze ervaren monteurs gebruiken geavanceerde diagnoseapparatuur om eventuele problemen op te sporen en te verhelpen. Naast het garanderen van uw veiligheid, helpt een FOCWA-onderhoudsbeurt om onvoorziene reparatiekosten in de toekomst te voorkomen door vroegtijdige identificatie van slijtage. U kunt onder andere de volgende voertuigen langsbrengen voor een FOCWA-beurt:

Onze FOCWA-onderhoudsbeurt wordt volgens de Arbowetgeving erkend tijdens de jaarlijkse VCA-keuringen voor ondernemingen.

Maak uw afspraak bij onze werkplaats

Is uw voertuig toe aan een FOCWA-onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Een FOCWA-onderhoudsbeurt bij ons schadeherstelbedrijf zorgt niet alleen voor een veiliger voertuig op de weg, maar verhoogt ook uw rijplezier door optimale prestaties. Uw voertuig verdient de beste zorg, en wij staan klaar om die te bieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Van Wijk Groep